Kunst- en Cultuurmarkt ||

Sieradenontwerpster Sylvia Best verzorgt al bijna 20 jaar met veel plezier sieradenworkshops voor meisjes, de Glitter & Glamour Girls Party’s.

De sieradenworkshops voor dames kunnen ook worden gecombineerd met een make-up workshop, kleuradvies en een heerlijke High Tea. Superleuk als vrijgezellenfeestje, vriendinnenuitje, zussendag en creatieve teambuilding bij een bedrijfsuitje. Met Sylli Beads wordt iedere sieradenworkshop een schitterend feestje!

De sieradenworkshops worden vanuit haar sieradenatelier in Waddinxveen verzorgd en kunnen op aanvraag ook op locatie worden gegeven.

Tijdens WadCultureel verzorgt Sylli Beads de sieradenworkshops kralenpennen en naam-sleutelhangers maken op de eerste etage van Bibliotheek De Groene Venen in Cultuurhuys De Kroon. Meisjes en jongens vanaf 5 jaar zijn van harte welkom een mooie kralenpen of naam sleutelhanger in hun favoriete kleuren en eigen variatie te komen maken. Deze creatieve workshops worden corona proof georganiseerd tussen 10.00 en 16.00 uur.

Reserveren is niet nodig, je kunt binnenlopen en gezellig aanschuiven. Kosten deelname: € 5,00 p.p. per workshop.

Sylli Beads