Organisatie

Het bestuur van de stichting WadCultureel en de culturele sector in Waddinxveen werken samen aan de totstandkoming van WadCultureel.

Het bestuur van WadCultureel wordt gevormd door:

Hugo van Berkesteijn: Voorzitter – Financiën – Logistiek
Willem Mulder: Beheer aanmeldingen – Info vragen – Penningmeester
Petra Büdgen: Kunst- en Cultuurmarkt
Henry ten Zijthoff: Podium optreden
Jasper Hofman: Podium optredens
Edith Addink: Beheer website – Social media

Ook meedenken en meewerken aan WadCultureel? Neem contact met ons op.

 

Stichting WadCultureel
KvK-nummer 85498394

Aftrapbijeenkomst WadCultureel 2023

Ieder jaar maken we onze plannen en ideeën bekend aan de Waddinxveense cultuursector en ondernemers.  Dit jaar is dat op donderdag 11 mei onder het genot van een drankje en een hapje, tijdens de aftrapbijeenkomst in Cultuurhuys De Kroon. We beginnen met een korte presentatie over de nieuwe onderdelen, de stand van zaken qua Kunst- en Cultuurmarkt, Podia optredens en de plannen die nog uitgewerkt moeten worden. Daarna is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en worden vragen en ideeën besproken. Met dit netwerken zijn er nieuwe plannen en mooie samenwerkingen ontstaan.  Kortom een goede bijeenkomst waarin de programmacommissie, het cultuurcafé, werving en een netwerkbijeenkomst in één hand is in samenwerking met de Stichting Vonk en Bibliotheek De Groene Venen.

De aftrapbijeenkomst wordt gehouden tijdens het KunstkadeCafé op donderdag 11 mei 2023 in Cultuurhuys de Kroon van 17.00 tot 18.30 uur.

De samenwerking is dit jaar met Kunstkade en Cultuurhuys de Kroon.

Op de hoogte blijven van de aftrapbijeenkomst? Schrijf je in voor de nieuwsbrief  https://wadcultureel.nl/