Kunst- en Cultuurmarkt ||

De illustraties van Studio DIES en de borduurontwerpen van Cultuurpixels worden gemaakt om je te verwonderen over de wereld om ons heen. Ontdek fictieve werelden en herontdek ons erfgoed.

Studio DIES creëert fantasierijke en stijlvolle illustraties voor jong en oud die verwonderen en inspireren. De illustraties van Stefan worden met fineliner geïllustreerd en soms gecomplimenteerd met waterverf. De hoogwaardige prints zorgen voor een diepe zwart-witte uitstraling met verhalende onderwerpen als sciencefiction, fruitsteden en sprookjes.

Cultuurpixels is een merk dat cultuur in beeld brengt door middel van hippe, kleine borduurpakketten en -patronen. Met een achtergrond in archeologie en erfgoed kiest Manon culturele hoogtepunten uit en zet deze om in ontwerpen van een beperkte 10cm in doorsnede. Door de ontwerpen ook aan te bieden in DIY-pakketten, hoopt ze creativiteit en binding met erfgoed bij het publiek zelf te stimuleren.

Maak kennis met de personen achter Studio DIES en Cultuurpixels: Stefan en Manon Vogels. We tonen je ons werk en vertellen graag over onze werkwijze. Tevens is er de mogelijkheid om onze illustraties en borduurpakketten te kopen.

Laat je verwonderen en inspireren door originaliteit en creativiteit!

Studio DIES en Cultuurpixels