Kunst- en Cultuurmarkt ||

Stichting Muziek in Waddinxveen (MiW) heeft als doelstelling het organiseren van kamermuziekconcerten voor een zo breed mogelijk publiek. MiW wil met de concerten een bijdrage leveren aan de sociale cohesie in Waddinxveen, zowel voor jongeren als voor de oudere inwoners.

MiW biedt een volwaardige programma kamermuziek met 6 √° 7 concerten per seizoen en levert daarmee een uniek bijdrage aan het culturele leven in Waddinxveen.

Op WadCultureel 2022 wordt het programma gepresenteerd met de concerten die op zeven zondagmiddagen worden uitgevoerd in de remonstrantse kerk aan de Zuidkade. De professionele musici, de keuze van de muziek, de akoestiek van de kerkzaal en de ambiance maken de concerten tot een van de hoogtepunten van het culturele leven van Waddinxveen. Op WadCultureel worden de abonnementen verkocht voor de 7 concerten in het seizoen 2022-2023 tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Voor de feestdagen in december, maar ook voor een mooi cadeau, zijn concertbonnen het hele jaar verkrijgbaar.

Muzikale toppers in klassieke muziek, een streling voor het oor.

Muziek in Waddinxveen