Kunst- en Cultuurmarkt ||

Illu-Straver is het ontwerp en illustratie bureau van Lieke Straver (1988). Na haar studie op het Grafisch Lyceum in Rotterdam te hebben afgerond is ze voor zichzelf begonnen onder de naam Illu-Straver, dit was eind 2009. Zoveel jaar later werkt Lieke als fulltime zzp-er en is ze de trotse eigenaar van een mooie webshop waar ze haar illustraties verkoopt op onder andere wenskaarten, posters, boeken, kalenders en nog veel meer. Ook maakt ze illustraties in opdracht voor alles wat je maar kunt bedenken: geboortekaartjes, verhuiskaarten, kinderboeken, kleurplaten, noem maar op. Ook voor schilderijen (in opdracht) kunt u bij Lieke terecht. Door verschillende technieken te combineren maakt ze de meest unieke illustraties voor u, voor allerlei doeleinden.

Illu-Straver is met een kleurrijke, inspirerende marktkraam te vinden bij WadCultureel.

Van realistische olieverfschilderijen tot illustraties in allerlei verschillende materialen en technieken, Lieke neemt het allemaal mee naar de kunstmarkt. Heeft u nog een mooie (lege) plek aan de muur? Alles wat in de kraam te zien is, is natuurlijk ook te koop en speciaal voor deze dag zijn er verschillende leuke aanbiedingen.

Naast de schilderijen en illustraties zullen er ook andere producten te vinden zijn, zoals kinderboeken, wenskaarten en posters. Dit alles is natuurlijk ook van Liekes hand.

Inspirerende illustraties, realistische schilderijen en meer!

Illu-Straver