Kunst- en Cultuurmarkt ||

Welkom bij Gouweburgh Uniek in Waddinxveen. Ons motto is “IEDER MENS IS UNIEK“

Wij zijn een kleine organisatie en bieden voor alle mensen een geweldige werkplek. Wij zoeken werkmakkers en zijn enthousiast om met jou samen te werken en als collega’s nieuwe dingen met en van elkaar te leren en te ontdekken.

Gouweburgh Uniek is een stichting, die zich inzet voor verantwoorde dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij bieden deskundige begeleiding en gaan enthousiast op zoek met jou naar passende mogelijkheden.

Gouweburgh Uniek organiseert verschillende soorten activiteiten :
Zorgboerderij met verschillende dieren o.a. paarden, koeien, schapen, lammetjes, alpaca’s.
Kleinvee zoals konijnen, cavia’s, kippen, loopeenden en een gans. Ook paardrijden behoort tot de mogelijkheden.
Zorgboerderij, vooral werken met bloemen, planten, snijtakken, enz. Met kerst wordt de stal omgetoverd in een kerststal met prachtige kerststukjes enz. In de stal worden hooiruiven, kistjes, konijnenhokken enz. getimmerd. Je leert er veilig met gereedschap omgaan.
In het Atelier zijn er vele mogelijkheden: schilderen, tekenen, boetseren, mozaïeken, porselein beschilderen, stenen beschilderen en sieraden maken. Er worden o.a. ook naailessen gegeven.
Ook kan je leren koken en bakken, seizoensgebonden werkzaamheden op locatie uitvoeren en zelfstandigheidstrainingen volgen.

Een mooie, gezellige en veilige werkplek met veel mogelijkheden voor mensen, die eens iets anders dan anders zoeken en hun wereld willen verbreden.

Gouweburgh Uniek