Cultuurhuys De Kroon is het bruisende, culturele hart op het Gouweplein in Waddinxveen, gezellig en dichtbij!

Van maandag t/m zaterdag kun je overdag terecht in ons Cultuurhuys Café voor een kopje koffie/thee met iets lekkers. De Kroon is dé plek om anderen te ontmoeten, een krantje te lezen, een creatieve les te volgen of een boek te halen.

Theater De Kroon biedt weer een prachtig theaterseizoen voor iedereen. Het programma 2022-2023 bevat veel aandacht voor muziek, van de intieme zondagmiddag tot de grotere (sta) concerten van solisten en bands. Toneel, cabaret en zelfs een leuke kindervoorstelling ontbreekt niet in De Kroon, bekende en op dit moment minder bekende namen vind je terug in ons programma. Daarnaast kun je genieten van heerlijke films en hebben we de populaire pubquizzen weer op de agenda staan. Nieuwsgierig naar ons programma, kijk op de site.

Wat kun je doen bij Cultuurhuys De Kroon tijdens WadCultureel?
Tijdens WadCultureel kun je in het CultuurCafé genieten van een heerlijk kopje koffie met iets lekkers of een heerlijke andere verrassing! Tevens leiden wij je graag rond in ons prachtige theater, overhandigen wij je graag de brochure van het theaterprogramma 2022 – 2023 en kun je uiteraard al je tickets kopen aan de balie.

Op ons podium zal de uitreiking plaatsvinden van “Heel Waddinxveen bakt” en de “Cultuurprijs van Waddinxveen”.

Zeker de moeite dus om gezellig even binnen te komen.

Wil je een avondje gezellig uit in ons prachtige theater op het Gouweplein? Kijk op de site voor ons theaterprogramma, films en pubquizzen, allemaal in Waddinxveen!

Cultuurhuys De Kroon