De vijfde buitenbioscoop vindt zaterdag 14 september a.s. plaats met de film Green Book; de roadmovie die in 2018 de Oscar won voor beste film. Vanaf 20.00 uur zijn alle inwoners van Waddinxveen van harte welkom om een plekje te zoeken in het park in het Burgemeester Warnaarplantsoen. Om 21.00 uur start de film op een scherm van 7.20 bij 4.00 meter; een half uur later vanwege het muziekfestival Sleutelpop. Zo kunnen bezoekers genieten van beiden events. Toegang is gratis, de filmbezoekers mogen eigen eten en drinken meenemen. Indien men niet zelf met een stoel wil sjouwen, kan je er eentje huren voor 2 euro. Tip: denk aan warme kleding en neem een fleece kleed mee. Indien er lichte miezer is, deelt de organisatie gratis poncho’s uit. Zowel voor de film als in de pauze is er een kleine verrassing voor alle bezoekers. Deze avond worden tevens de vijf prijswinnaars bekend gemaakt van de fotowedstrijd van de wijkplatforms. 

——————————————————————————————————————————————————————–

BUITENBIOS IS VERPLAATST NAAR ZATERDAGAVOND 14 SEPTEMBER a.s. Om 21.00 uur start de film.

———————————————————————————————————————————————————————

Hoe is het mogelijk? De stemming voor de films voor de buitenbioscoop op 14 september is gelijk geëindigd. Daarom heeft de organisatie nu een keuze gemaakt. De film die straks te zien is, is Green Book. We hebben hiervoor gekozen omdat we dit genre (drama, biografie/ komedie) nog niet eerder hebben gedraaid, dit een breed publiek kan aanspreken, de film een Oscar won voor beste film en hij op moviemeter ook zeer hoog gewaardeerd wordt. We kunnen dus uitkijken naar een hele gave film. Staat 7 september al in je agenda? Bekijk hier de trailer. 

——————————————————————————————————————————————————————–

De wijkplatforms in Waddinxveen organiseren voor de vijfde keer op rij een heuse buitenbioscoop. Het evenement vindt plaats op zaterdagavond 7 september in het Burgemeester Warnaarplantsoen. Vanaf 20.00 uur zijn alle inwoners van Waddinxveen van harte welkom en om 21.00 uur start de film op een scherm van 7.20 bij 4.00 meter. Welke film dat wordt, bepalen de inwoners zelf. Er kan vanaf nu t/m zondag 7 juli worden gestemd op 1 van de 5 vooraf geselecteerde films.
https://wijkplatformwaddinxveen.nl/buitenbioscoop-2019 (stemming is gesloten).