Haken is een van mijn hobby’s. De beginselen heb ik een aantal jaren geleden van mij moeder geleerd en dankzij boekjes en Youtube verder eigen gemaakt. In het begin haakte ik wat ik zelf leuk vond. Dekens en omslagdoeken in mijn favoriete kleuren. Tegenwoordig haak ik veel babydekens en knuffels. Knuffels zijn altijd leuk om cadeau te doen en babydekens worden vaak speciaal aangeschaft als een uniek geboortecadeau. Ik haak voor mijn eigen plezier om iets moois te maken en op verzoek voor jouw plezier om iets unieks te geven.

In mijn kraampje op zaterdag 8 september 2018 kun je mijn zelf gehaakte items aanschaffen voor een eerlijke prijs. Knuffels, dekens, babyslofjes en omslagdoeken. Heb je zelf iets in gedachten maar kun je niet haken? Kom langs met je idee, misschien kunnen we het samen realiseren.