Deelnemer Kunst- en Cultuurmarkt

Wendy van Dodewaard, is een kunst- en portretschilder uit Boskoop. Gespecialiseerd in het schilderen van unieke portretten en schilderijen. Daarnaast het tekenen van prachtige portretten in houtskool. En de verkoop van overige kunst, zoals wandklokken, fine art prints en meer.
De schilderijen zijn een mengeling van realistische klassieke stijl maar toch zeker ook eigentijds. “In elk schilderij leg ik een stukje van mijzelf. De inspiratie hiervoor haal ik uit het dagelijks leven, mijn geloofsovertuiging en kijk op de wereld. Om zo een mooie boodschap de wereld in te brengen zonder woorden, door middel van een schilderij.”

Vind op WadCultureel een prachtige collectie handbeschilderde wandklokken en unieke olieverfschilderijen. Bekijk ook portretten in opdracht, zowel in olieverf als houtskool. Je zult zien dat de emotie en het unieke karakter van de persoon de portretten laat stralen! En de boodschap in schilderijen je zal raken. Elk op zijn eigen manier. Dat maakt elk schilderij of portret uniek. Ga jij naar huis met een prachtig schilderij? Of een blijvende herinnering aan een geliefde? Gegarandeerd dé blikvanger aan elke muur!

Wendy van Dodewaard | kunst- en portretschilder