Het is een drukke 24-uurs economie waarin we leven. Lekker wonen in een rustige, landelijke omgeving, maar wel met alle gemakken van de ‘grote stad’, is dan heerlijk.

In Waddinxveen vind je de luxe van rust en ruimte én een gezellig lokaal verenigingsleven. Maar je kunt er ook goed winkelen, er is voldoende werkgelegenheid en een gevarieerd onderwijsaanbod. Waddinxveen is een echte hotspot met haar ruime, groene woonwijken en nieuwe centrum. Het is bovendien uitstekend verbonden met de Randstad via de A12, de A20 en het openbaar vervoer. Iedereen die al in Waddinxveen woont, weet dit natuurlijk al lang. Maar we willen graag meer mensen de gelegenheid bieden om kennis te maken met alles wat het dorp te bieden heeft.

Onder de vlag van de Stichting Citymarketing Waddinxveen werkt een groot aantal organisaties aan de promotie van Waddinxveen. Met Citymarketing brengen wij de sterke punten van Waddinxveen extra in beeld en benadrukken met name de aantrekkelijkheid om er te wonen en te ondernemen. Centraal in onze boodschap staat dat er in Waddinxveen veel te doen is en dat het zeer centraal ligt: Waddinxveen, veel te doen, alles dichtbij!

Wat Waddinxveen allemaal te bieden heeft staat onder meer op de Citymarketing-portal waddinxveenallesdichtbij.nl/ en in de kleurrijke evenementenkalender, die elk kwartaal wordt uitgegeven. Maar ook door evenementen in Waddinxveen te organiseren promoten we het dorp. Daarnaast adviseert en helpt Stichting Citymarketing Waddinxveen bij de organisatie van verschillende evenementen in Waddinxveen om meer bezoekers te trekken.

Dit jaar hebben we eraan bijgedragen dat de Hofstedendagen uitgroeien tot een (gezamenlijk) Gouds-Waddinxveens evenement. En natuurlijk steunt Citymarketing ook de organisatie van de lustrum-editie van het prachtige WadCultureel!

Bezoek ons tijdens de Cultuurmarkt op 9 september op het Gouweplein!