De Vrouwen van Nu, afdeling Waddinxveen organiseert gezellige en educatieve afdelingsavonden en koffieochtenden. Ons seizoen loopt van september t/m mei. De afdelingsavonden zijn op de 3e dinsdag van de maand en de ochtenden worden gehouden op de 1e woensdag van de maand.

De reiscommissie plant elke maand een bezoek aan een tentoonstelling, musea, stadswandeling enzovoorts en er zijn verschillende interessegroepen.

We hebben 5 leeskringen, een discussieclub, een clubje wat met elkaar uit eten gaat, een theaterbezoekclub die kaarten voor voorstellingen in de Goudse Schouwburg uitzoekt, elk jaar wordt een tuinendag georganiseerd en u kunt elke woensdagmiddag met een groepje meefietsen om onze prachtige omgeving te ontdekken. Kortom: Voor elk wat wils.

Kijkt u eens op onze website, Het programma voor het seizoen 2017/2018 staat daar binnenkort weer op en u vindt daar ook foto’s van eerdere activiteiten. Website: www.vrouwenvannu.nl

Wij zijn een landelijke vereniging met plaatselijke afdelingen, leden kunnen ook deelnemen aan activiteiten georganiseerd door de landelijke en provinciale afdeling.

Wij verwelkomen u graag als lid. Voor inlichtingen kunt u ons mailen: vrouwenvannu.waddinxveen@gmail.com of contact opnemen met de secretaris: Corrie van Triet, Henegouwerweg 117a, 2741JZ Waddinxveen. Tel. 0182615870