Kunst- en Cultuurmarkt ||

Dit jaar staan Fotostudio Voor Altijd & Eeuwig en Schminkeltje samen op Wadcultureel! Dat is dus één groot feest! Schminkeltje schminkt iets moois op de kindergezichtjes en Fotostudio Voor Altijd & Eeuwig maakt er een leuke en blijvende herinnering van. Kom dus zeker even bij ons langs!

Mijn naam is Kye-Lee, ook wel bekend als Schminkeltje. Twee jaar geleden heb ik de stap gezet om mijn grote droom waar te maken, schminken. Sindsdien heb ik al veel kinderen mogen voorzien van mooie kleuren en glitters.

Mijn naam is Megan, de fotograaf van Voor Altijd & Eeuwig. In mijn knusse fotostudio zet ik de leukste kinderen en gezinnen op de foto en heb ik het hele jaar door minishoots met de leukste thema’s.

Schminkeltje en Voor Altijd & Eeuwig zijn al lang vriendinnen en door onze beide passies te combineren, kunnen we ook nog eens leuk samenwerken!

Voor Altijd & Eeuwig en Schminkeltje