De Waddinxveense toneelvereniging Toi-Toi, verzorgt avondvullende voorstellingen, eenakters, jeugdvoorstellingen waaronder de in de regio volop bekende “levende”poppenkast. We spelen voor jong en oud bij instellingen, scholen, verenigingen en bedrijven. Jaarlijks presenteren wij in april een avondvullende toneelproductie in Cultuurhuys De Kroon, en ook aan het ATP eenakterfestival in Gouda doen wij veelvuldig heel graag mee!
Lijkt het je leuk om ook toneel te gaan spelen, neemt dan contact met ons op! Dat kan via het contact formulier van onze website www.toitoitoneel.nl of telefonisch 0182 617781 / 0630487576. Kijk ook op facebook: toitoitoneel.
Vooral jonge mensen zijn zeer welkom want daaraan is een groot te kort! Maar ook ouderen zijn zeker welkom!!!!!!

“Annemagie houdt grote schoonmaak”
Ook dit jaar is toneelvereniging Toi-Toi weer present op WadCultureel op zaterdag 8 september 2018.
Met een gloednieuw spannend avontuur van de “levende”poppenkast, onder de titel ”Annemagie houdt grote schoonmaak”, hopen wij de kinderen weer volop te vermaken. Annemagie beleeft tijdens het schoonmaken van haar heksenhuisje een spannend avontuur. Alles moet schoon en de stofwolken vliegen je om de oren, alle kasten worden uitgepakt,
alle potten en pannen worden gesopt. En ook haar heksenbedje wordt gelucht in het sprookjesbos. Plotseling vindt ze iets heel waardevols terug wat ze al lang kwijt was, en dan…………………….????????????

Kom kijken hoe dit afloopt!
De voorstellingen vinden plaats op WadCultureel 2018 dat op 7,8 en 9 september wordt gehouden. Toi-Toi speelt op zaterdag 8 september in de theaterzaal van Cultuurhuys de Kroon. De toegang van beide voorstellingen is gratis! Maar zorg er wel voor dat je tijdig aanwezig bent, want vol is vol! Voor aanvangstijden zie het programma op de website en facebook van WadCultureel.