Deelnemer Kunst- en Cultuurmarkt

Hi! Ik ben Thijs Jansen, freelance illustrator en kunstenaar uit Gouda. Het is mijn passie om jou gelukkig te maken met wat ik maak. Een cartoon teken ik voor die glimlach op je gezicht. Een portret van je geliefde, schilder ik zoals jij hem of haar kent. En als ik een muurschildering voor je maak, dan wil ik je verwachtingen overtreffen.

De illustraties en cartoons die ik maak zijn vaak plaatjes waarin je van alles kunt ontdekken. Mijn tekenstijl kenmerkt zich door het gebruik van traditionele materialen, zoals kroontjespen, Oostindische inkt en aquarel- en acrylverf. De karakters herken je aan hun grappige, bolle oogjes. Muurschilderingen, decoraties, schilderijen en portretten schilder ik vaak met acrylverf. Mijn schilderstijl varieert van strak en realistisch tot sfeervolle ‘vintage’-stijl, alsof het tientallen jaren oud is. Daarnaast maak ik krijttekeningen op maat.

Op WadCultureel vind je een collectie handgeschilderde, vintage sfeerpanelen in verschillende kleuren, met prachtige bloemen, voor elk interieur. Ook vind je er kranttekeningen: unieke illustraties op 70 jaar oude kranten. Daarnaast vertel ik je natuurlijk graag over mijn werk in opdracht, zoals muurschilderingen, illustraties en krijttekeningen. Wat kan ik voor jou doen?

Thijs C. Jansen Creative