Met Sylli Beads wordt iedere sieradenworkshop een schitterend feestje! Sieradenontwerpster Sylvia Best verzorgt sinds 15 jaar met veel plezier sieradenworkshops voor meisjes, de Glitter & Glamour Girls Party’s, en voor dames.

Deze sieradenworkshops geeft zij in haar sieradenatelier in Waddinxveen en kunnen ook gecombineerd worden met een make-up workshop, kleuradvies en een heerlijke High Tea.

Superleuk als vrijgezellenfeestje, vriendinnenuitje, zussendag en creatieve teambuilding bij een bedrijfsuitje. De sieradenworkshops kunnen op aanvraag ook op locatie gegeven worden.
www.syllibeads.nl
Facebook: Sylli Beads

Sieradenworkshop Sylli Beads op WadCultureel, zaterdag 8 september 2018:
Sieradenontwerpster Sylvia Best van Sylli Beads verzorgt de sieradenworkshop Unicorn dromenvangers tijdens WadCultureel op 8 september aanstaande.

Op de eerste etage van Bibliotheek De Groene Venen in Cultuurhuys De Kroon zijn meisjes van harte welkom een mooie eenhoorn dromenvanger in hun favoriete kleuren te komen maken. Ook jongens kunnen meedoen en een stoere sleutelhanger maken.

Meisjes en jongens vanaf 5 jaar kunnen gezellig langskomen en deelnemen aan deze creatieve workshop tussen 10.30 en 17.00 uur. Alle deelnemers ontvangen een leuke verrassing en kunnen meedoen aan een prachtige prijsvraag.
De kosten zijn € 5,00 p.p.
www.syllibeads.nl
Facebook: Sylli Beads