Met Sylli Beads wordt iedere sieradenworkshop een schitterend feestje! Sieradenontwerpster Sylvia Best verzorgt sinds 16 jaar met veel plezier sieradenworkshops voor meisjes, de Glitter & Glamour Girls Party’s, en voor dames.

De sieradenworkshops geeft zij in haar sieradenatelier in Waddinxveen en deze workshops kunnen ook worden gecombineerd met een make-up workshop, kleuradvies en een heerlijke High Tea.

Superleuk als vrijgezellenfeestje, vriendinnenuitje, zussendag en creatieve teambuilding bij een bedrijfsuitje. De sieradenworkshops kunnen op aanvraag ook op locatie worden gegeven. www.syllibeads.nl

Facebook: Sylli Beads

Info sieradenworkshop Sylli Beads:
Sieradenontwerpster Sylvia Best van Sylli Beads verzorgt de sieradenworkshop Ibiza hangers tijdens WadCultureel op 14 september aanstaande. Op de eerste etage van Bibliotheek De Groene Venen in Cultuurhuys De Kroon zijn meisjes en jongens van harte welkom een mooie Ibiza hanger in hun favoriete kleuren en eigen variatie te komen maken.
Meisjes en jongens vanaf 5 jaar kunnen gezellig langskomen en deelnemen aan deze creatieve workshop tussen 10.00 en 16.00 uur. Alle deelnemers ontvangen een leuke verrassing in Ibiza style en kunnen meedoen aan een prachtige prijsvraag.

De kosten zijn € 5,00 p.p.

Email: sylvia@syllibeads.nl
Website: www.syllibeads.nl

Facebook: Sylli Beads