Hou jij van muziek en zou je daar iets mee willen doen, maar weet je niet goed wat? Twijfel je of je het wel kunt en durfde je de stap nog niet te zetten? Zit je in een stressvolle periode en zoek je een leuke vorm van ontspanning?
Studio Spelenderwijs biedt laagdrempelige muzieklessen en (creatieve) coaching voor jong en oud in een ontspannen sfeer. Spelenderwijs je eigen weg vinden met muziek of andere vormen van creativiteit. Daar gaat het om bij Studio Spelenderwijs. Je kunt niet alleen een instrument leren bespelen, maar bijvoorbeeld ook een eigen liedje schrijven, opnemen en er tekeningen of een videoclip bij maken. Alleen of samen met vrienden of familie. Ook kun je meerdere instrumenten verkennen of gebeurtenissen verwerken in een creatief project.
Muziek en creativiteit kunnen een uitlaatklep zijn en helpen om ervaringen te verwerken. Bovendien zorgen ze voor ontspanning en veel plezier!

Doel van Studio Spelenderwijs is een plek te bieden, waar je jezelf kunt zijn en (her)ontdekken, of dat nou op muzikaal, creatief of persoonlijk vlak is of alle drie. Een ontspannen sfeer, persoonlijke aandacht en speelplezier staan centraal.

Kom zaterdag 14 september tijdens  WadCultureel naar de stand van Studio Spelenderwijs en ervaar zelf hoe het is: probeer een instrument uit of ga creatief aan de slag. Heb je er wel eens aan gedacht een muziekles of coachingsessie cadeau te geven? Laat bij de kraam op een creatieve manier weten wie je een cadeaubon zou willen geven en waarom. Schrijf, teken, zing of speel en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van een Studio Spelenderwijs cadeaubon!

http://www.studiospelenderwijs.nl