Deelnemer Kunst- en Cultuurmarkt

Studio de Linde is een keramiek atelier en ik ben Nelleke Hoogendoorn, keramist en docent keramiek aan de volksuniversiteit Utrecht. Pottenbakken is mijn ambacht en ik maak ook graag objecten met handvormtechnieken. Ik hou van alles wat oud en authentiek is, (oudhollandse) volkskunst en -gebruiken en hun geschiedenis en laat me daardoor inspireren. Dit zie je terug in vormen, kleuren en patronen in mijn werk.

Bij het atelier van Studio de Linde kunt je terecht voor eigen gemaakt keramiek. Er is een collectie aanwezig en ik maak werk in opdracht. Dit alles omlijst door een sfeervolle verzameling brocante. Kom gerust snuffelen als het atelier open is.

Studio de Linde is op WadCultureel aanwezig met eigengemaakt keramiek. Ik vertel graag over het pottenbakkersambacht of de verschillende (decoratie)technieken.

Studio de Linde Keramiek