Deelnemer Kunst- en Cultuurmarkt

Studio Da Danza beschikt over een dans én theaterafdeling. Wekelijks worden er lessen verzorgd door een docententeam van 7 gediplomeerde docenten d.m.v. een vast lesrooster voor kinderen v.a. 3 jaar, tieners én volwassenen in stijlen als kinderdans, klassiek ballet, jazzdans, moderne dans, hiphop, hiphop boys, urban, theaterles, zumba en total body workout.

Voor iedereen is wel een toffe les te vinden! En deze lessen kun je volgen in één van onze prachtige studio’s aan de Van Mecklenburg Schwerinlaan 1. Studio Da Danza is altijd actief, denkt creatief en houdt van uitdagingen. Wil je optreden? Dát kan volop bij ons. Wil je dat niet? Ook geen probleem want optreden hoeft natuurlijk helemaal niet als jij dat niet wilt. In de school worden, verdeeld over het gehele jaar, allerlei leuke activiteiten en thema-weken georganiseerd voor de kids. Op locatie zijn wij vaak te vinden voor wedstrijden, demo’s en gastoptredens. Bij Da Danza is het gewoon áltijd leuk!!

Op WadCultureel kun je ons vinden op het buitenpodium voor optredens op het gebied van zang en dans. Met kids en tieners zullen we zorgen voor veel vrolijkheid, energie en interactie met het publiek. Daarnaast kun je ons vinden bij onze swingende kraam voor informatie.

Studio Da Danza