Maak het met en bij Vonk: kom bij ons voor je muzieklessen van klassiek tot pop, of speel mee in een band of orkest, Leer tekenen en schilderen als een kunstenaar, en laat je inspireren in een lezing. Onze docenten zijn professionals in het onderwijs, op het podium en als artiest. Zij begeleiden je persoonlijk en geven jouw talent alle ruimte.

Meld je tijdens WadCultureel op zaterdag 14 september bij de kraam aan voor een gratis proefles op een instrument naar keuze. Of doe mee bij onze gratis percussieworkshop of workshop ‘Laat je je stem horen’ o.l.v. Natalie Merfort. Geniet van het optreden van onze bands. De Bernies, een jongeren band met leuk pop repertoire en het Vonkorkest, een gemengde bezetting van saxen, violen, piano’s en ritmesectie. Het Vonkorkest speelt pop en rock.

Kijk over de schouders mee naar onze cursisten-schilders op het Waddinxveense Montmartre. Of pak jouw moment bij het open podium (meld je aan via info@stichtingvonk.nl). Voor alle kinderen ligt bij onze kraam een kleine attentie klaar.

Maak, doe, geniet en beleef het bij Vonk!

https://www.stichtingvonk.nl