Stichting Gouweburgh biedt dagbesteding en arbeidstraining voor mensen met een psychische, verstandelijke of lichamelijke beperking, kunnen bij ons aan hun persoonlijke ontwikkeling werken.
Onze deelnemers bouwen arbeidsritme op, leren arbeidsvaardigheden en werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Concrete doelen: wij gaan altijd uit van wat de deelnemers wel kunnen en denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.

“IEDEREEN IS UNIEK”

Dagbesteding:
Wij beschikken over voldoende aanbod op onze verschillende afdelingen. De aangeboden activiteiten zijn: boerderij, boomkwekerij, creatieve, arbeidsmatige of van educatieve aard en wij bieden structuur aan de deelnemers van onze dagbesteding.
Er wordt gewerkt o.a op de boerderij, tuinderij, seizoensgebonden werkzaamheden op locatie, atelier, werkplaats en keuken voor zelfstandigheidstraining, arbeidstraining en re-integratie.
Wij bieden mensen de mogelijkheid om met collega’s gezellig samen te werken op een mooie, landelijk gelegen locatie, bij het Gouwebos.

ZELFKENNIS GEEFT ZELFVERTROUWEN

Stichting Gouweburgh biedt mensen met een beperking de mogelijkheden hun kwaliteiten en talenten te ontdekken.
Kom eens vrijblijvend langs : ,wij laten u graag alle mogelijkheden zien en proef de sfeer van het landelijk leven en de vele dieren heten u welkom.

Stichting Gouweburgh gsm. 06 – 46051159 ( Hetty Oudijk )
gsm. 06 – 28978108 ( Rens ) Noordeinde 95 / 127 in Waddinxveen.
gouweburgh@gmail.com
http://www.gouweburgh.nl

Stichting Gouweburgh wil zich bij WadCultureel presenteren als een zorgorganisatie met vele mogelijkheden .
Kleinschalig met kleine groepjes en met veel aandacht voor de individuele deelnemer,
Meer bekendheid in Waddinxveen en omgeving krijgen, zodat iedereen straks weet wie STICHTING GOUWEBURGH is en dat er wel degelijk een mogelijkheid in Waddinxveen en omgeving is om met vele. verschillende dieren te werken oa paarden te verzorgen en paardrijlessen te volgen , waar ook met de paardenkar in o.a. het Gouwebos wordt gereden..
Bij Gouweburgh gebeurt er altijd wel iets: kalfjes worden geboren, jonge konijntjes, eendjes , kleine varkentjes , veulentjes en alpaca’s lopen er rond en daar gaan we zelfs mee wandelen.
Kom maar eens langs bij ons!