Deelnemer Kunst- en Cultuurmarkt

Ik ben Margriet Shein, professioneel portretkunstenaar en gespecialiseerd in het schilderen van huisdieren. Ik verkoop mijn schilderijen wereldwijd. Het schilderen van huisdieren is het liefste wat ik doe. Ik geniet ervan om een dier te leren kennen, al dan niet in ‘real life’ om hem of haar vervolgens te schilderen. Mijn doel is om niet alleen een mooi portret te schilderen, maar ook om in het portret het karakter van het dier weer te geven.

Mijn schilderijen verkoop ik in twee stijlen: (foto)realistisch en realistisch. Mijn schilderijen zijn verkrijgbaar in pastel, acryl en waterverf.

Het werken in mijn eigen bedrijfje ‘Shiningart’ is mijn droombaan! Heb jij altijd al een persoonlijk portret van jouw huisdier(en) willen hebben? Ik schilder ter plekke jouw huisdier vanaf een foto. App me ter plekke een foto, of neem een uitgeprinte foto mee. Ik werk met hoge kwaliteit waterverf op papier, 10x15cm. Dit is een prachtige herinnering die voor altijd blijft.

Alle huisdieren zijn welkom. Ik kan verschillende foto’s combineren om meerdere huisdieren naast elkaar te schilderen. Bestel je schilderijtje bij mij aan de kraam en afhankelijk van het aantal schilderijtjes in de wachtlijst, kun je even een rondje lopen. Daarna kan je het schilderijtje komen ophalen aan de kraam. Of ik stuur een app je wanneer jouw schilderijtje af is.

Shiningart