Mijn naam is Ruud Kooger, oprichter van Koogerkunst. Van jongs af aan al gek van tekenen, schilderen, street-art en graffiti (1999). In 2009 ben ik afgestudeerd als Illustrator/Visualiser aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Sindsdien voer ik professionele kunst- en designopdrachten uit voor klanten uit diverse hoeken: particulier, bedrijfsleven, overheid en stichtingen, zowel in Nederland als in het buitenland. Daarnaast werk ik aan eigen projecten die dicht bij mijzelf liggen. Daarbij ben ik onder andere geïnspireerd door invloeden uit de wereld van street-art en graffiti, maar ook door mijn eigen ervaringen door de jaren heen.

Tijdens WadCultureel op de Kunst- en Cultuurmarkt zal ik live een schilderij maken en zal er eerder gemaakt werk van mij te zien zijn, zowel originele (te koop aangeboden) schilderijen als fotomateriaal van bestaand werk zoals muurschilderingen, schilderijen en exposities.

ruudkooger@live.nl
http://www.koogerkunst.nl