Kunst- en Cultuurmarkt ||

Ik ben een intuïtief kunstenares. Creatieve handvormen, zoals gips, hout, keramiek en houtskool hebben mij altijd al geboeid, maar de laatste jaren gaat mijn focus uit naar abstracte schilderkunst. Met kleuren van acrylverf en materialen laat ik mijn schilderwerken ontstaan: een spel van licht en donker, kleurharmonieën, composities die zowel spanning als rust geven en een sfeer van nieuwsgierigheid oproepen. Het ontstaan van het beeld is een manier om zonder woorden, mijn gevoelens te vertalen en laten zien.

Er zijn deze dag kleine kunstwerken te koop voor een kleinschalig project in Kenia, de “Kebene Family” (www.kebene.com). Zij vangen straat- en weeskinderen op en geven een aantal van de meest hulpbehoevende kinderen een THUIS, waar zij de nodige liefde en zorg krijgen. Zij leven van giften en donaties. In november ‘23 hoop ik daar naar toe te gaan om hopelijk een flink geldbedrag te kunnen overhandigen.

Rebekka van Elsäcker