Heb jij altijd al een instrument willen leren spelen of wil je jezelf verbeteren als muzikant? Kom eens langs bij Popschool Waddinxveen.

Stichting Popschool Waddinxveen geeft een moderne draai aan muziekles door saaie lessen uit vergeelde boeken te vervangen door hands-on training. Met onze jarenlange ervaring in de popmuziek, weten wij als geen ander wat de beginnende en de gevorderde muzikant nodig heeft: een creatieve en inspirerende omgeving, op-maat-gemaakte lessen, en een prettige, ongedwongen sfeer. Het uitwisselen van ervaringen en het elkaar inspireren hebben wij hoog in het vaandel staan.

Je kunt bij ons lessen volgen voor gitaar, basgitaar, piano, keyboard, zang, muziektheorie of drums. We geven individueel les of in duo’s. Iedereen is welkom en leeftijd speelt geen rol. De jongste deelnemer is 6 en de oudste is 60! Voor iedereen is er een uniek programma. Het enige dat hetzelfde is is het doel: dat jij jezelf vindt in de muziek.

Zaterdag 8 september a.s.op het grote buitenpodium gaan de RockChicks optreden. Deze 4 koppige formatie wordt gecoacht door niemand minder dan Karin Canters. Vergeet uw oordoppen niet! Dit gezelschap speelt de spijkers uit het podium.Wilt u met ons kennismaken? Wij zijn te vinden rond de podia en te herkennen aan het grote witte ronde Popschool logo op de kledij.

www.popschoolwaddinxveen.nl