Palet Welzijn biedt een kleurrijk palet aan activiteiten, diensten en ondersteuning om op eigen kracht mee te doen in de samenleving. U staat hierbij niet alleen, maar in een netwerk van buren, familie of vrienden. Palet Welzijn biedt daarbij ondersteuning op maat. Zo zijn wij bijvoorbeeld in de wijken aanwezig om de belastbaarheid van mantelzorgers in balans te houden en het isolement onder kwetsbare burgers te voorkomen.

Palet Welzijn werkt nauw samen met vitale ouderen, vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door de participatie van deze bijzondere mensen, maken zij deel uit van de maatschappij en doen zij er toe. Palet Welzijn heeft veel samenwerkingsverbanden met andere maatschappelijke organisaties en gemeenten.

Onze activiteit voor dit jaar op WadCultureel:
Palet Welzijn biedt senioren tal van mogelijkheden om actief in het leven te blijven staan. Dit kan zijn op sportief of recreatief gebied, maar ook door mogelijkheden te bieden om nieuwe vaardigheden te leren of kennis te vergroten via bijvoorbeeld colleges.

Ook het komende seizoen starten er weer verschillende nieuwe activiteiten. Laat ons vooral ook weten waar uw wensen naar uit gaan. Wij proberen ons aanbod daar, indien mogelijk, zoveel mogelijk op af te stemmen. Wilt u informatie om als vrijwilliger bij bijvoorbeeld de chauffeursdienst te werken of bij ander vrijwilligerswerk? Heeft u idee├źn voor nieuwe activiteiten? U bent van harte welkom om langs te komen bij de kraam van Palet Welzijn op Wad Cultureel.

https://paletwelzijn.nl/