Traditiegetrouw trappen we WadCultureel af met een Openingsconcert in de Brugkerk te Waddinxveen, deze keer met Anastasia Feruleva en Frank Van de Laar.

Anastasia Feruleva  – Celliste
Als soliste trad Anastasia  op met orkest in een groot aantal concerten van onder andere Dvorak, Tsjaikovski, Schumann, Sjostakovitsj, Haydn, Brahms en Lalo. Ze werkte samen met orkesten als de Württembergische Philharmonie en het Noord Nederlands Orkest. Anastasia gaf in september 2018 een enthousiast ontvangen recital in het Concertgebouw Amsterdam in het kader van de serie “Jonge Meesters on Tour”. Ze voert samen met de veelgeprezen Nederlandse pianist Frank van de Laar werken uit van Poulenc, Prokofiev, Borodin en Rimsky-Korsakov.

Frank Van de Laar – Pianist
Frank begon met pianospelen toen hij tien jaar oud was. Hij studeerde piano aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam bij Jan Wijn. Hij studeerde af in 1989 met de hoogste onderscheiding. Hij studeerde verder bij Karl-Heinz Kämmerling in Hannover en bij Naum Grubert in Amsterdam. Zijn repertoire gaat van Bach tot hedendaagse componisten. Hij is ook actief in de kamermuziek.

Vrijdag 6 september 2024, 20.00 uur. De toegang is gratis.