Muziekvereniging Concordia Waddinxveen is een van de oudste verenigingen uit Waddinxveen en speelt op Wadcultureel met twee orkesten voor u. We zullen met de harmonie, het zogenaamde “Groot Orkest” een gevarieerd programma aan u laten horen. We nemen hierbij alvast een klein voorschot op het programma wat wij u aankomend seizoen bij ons kunt horen. Het programma staat dit jaar met name in het teken van Feest, want de muziekvereniging bestaat in 2018 alweer 120 jaar!

Wij zullen tevens weer het inspirerende opleidingsorkest C-Akkoord tijdens Wadcultureel een podium geven. Dit opleidingsorkest bestaat uit alle leerlingen van Harmonie Excelsior uit Boskoop en de leerlingen van Muziekvereniging Concordia Waddinxveen. Gezamenlijk komen zij met een verrassend eigentijds programma komend seizoen, een programma wat rijkt van klassiek tot pop en van musical tot film.

Beide orkesten repeteren iedere donderdagavond in de Hoge Noot aan de JW Frisoweg in Waddinxveen. Heb je interesse in het (mee)spelen? Loop op de donderdag dan even naar binnen, dan bespreken we samen alle mogelijkheden of stuur een mail naar info@concordia-waddinxveen.nl