Ook dit jaar weer een Montmartre in Waddinxveen.  Op 14 september zullen rond het Gouweplein, met hopelijk stralend weer, volle terrassen  overal schilders  en wellicht andere creatievelingen aan het werk zijn.

Vorig jaar  een wat  aarzelende start met hier en daar wat schilders van de kunstkring en cursisten van Vonk, aangevuld met enkele collega’s van Gouwepalet uit Gouda. Dit jaar zijn de verwachtingen hoog gespannen wat het aantal deelnemers betreft. Het enthousiasme van de deelnemers van afgelopen jaar heeft hopelijk een inspirerende werking op de vele creatievelingen die erin de Randstad blijken te wonen.

Belangstelling is er zeker weer vanuit Gouda en ook vanuit Boskoop komen positieve geluiden om schilders te enthousiasmeren. Uiteraard is een  ieder die zijn vaardigheden op het gebied van de schilderkunst of andere creatieve uitingen wil laten zien op deze dag van harte welkom.

Het wordt dan geen Montmartre met doldwaze karikaturen, maar zeker wel eentje waar een (bijna) beroep of hobby op een serieuze wijze zal worden beoefend, met olieverf, acryl,  aquarel of  met  potlood, houtskool dan wel krijt.

Een ideale gelegenheid om als bezoeker je te laten inspireren door mensen met een bijzonder talent. Natuurlijk zijn er croissantjes en ook het glaasje wijn zal niet worden vergeten. Graag tot de 14e september op en rond het Gouweplein.

Wilt u meedoen met Montmarte in Waddinxveen, meldt u zich aan via deze link.