Ook dit jaar weer een Montmartre in Waddinxveen. Op 12 september 2020 zullen rond het Gouweplein, met hopelijk stralend weer, volle terrassen overal schilders en wellicht andere creatievelingen aan het werk zijn.

Afgelopen jaar schilders van de kunstkring en cursisten van Vonk. Dit jaar zijn de verwachtingen hoog gespannen wat het aantal deelnemers betreft. Het enthousiasme van de deelnemers van afgelopen jaar heeft hopelijk een inspirerende werking op de vele creatievelingen die erin de Randstad blijken te wonen.

Een ieder die zijn vaardigheden op het gebied van de schilderkunst of andere creatieve uitingen wil laten zien op deze dag van harte welkom.

Het wordt dan geen Montmartre met doldwaze karikaturen, maar zeker wel eentje waar een (bijna) beroep of hobby op een serieuze wijze zal worden beoefend, met olieverf, acryl, aquarel of met potlood, houtskool dan wel krijt.

Een ideale gelegenheid om als bezoeker je te laten inspireren door mensen met een bijzonder talent. Natuurlijk zijn er croissantjes en ook het glaasje wijn zal niet worden vergeten. Graag tot de 12e september op en rond het Gouweplein.

Wil je meedoen met Montmarte in Waddinxveen, aanmelden via deze link.