Deelnemer Kunst- en Cultuurmarkt

Wij wonen midden in een woonwijk met jonge gezinnen. En het verbaast mij hoe alle tuinen zo strak betegeld zijn en minimaal groen. Maar ook hoe makkelijk wij onze verse kruiden, groenten en fruit in de supermarkt kopen. Terwijl we allemaal de mogelijkheid hebben om het zelf te kweken. Niet alleen is het leuk en stress verminderend, het is ook nog makkelijk en veel gezonder.

Ik wil graag met Mien’s Moestuin zoveel mogelijk mensen inspireren dat je geen volkstuin nodig hebt om je eigen kruiden, groenten en fruit te kweken. Gewoon in je eigen achtertuin of op een balkon. Een vierkante-meter-moestuin waar je blij van wordt, omdat het werkt.

Mien’s Moestuin Bieb is dé plek waar jij jouw moestuin zaadjes, stekjes en plantjes kunt ruilen, doneren en adopteren. De bieb is gevuld met verschillende zaadjes, stekjes en plantjes voor in een kleine en makkelijke moestuin. Denk hierbij aan alles wat eetbaar geteeld kan worden, zoals groenten, kruiden en fruit. En dan vooral kleine gewassen die geschikt zijn voor buiten in jouw kleine moestuin(bak), maar ook binnen in de mini-moestuin in de vensterbank van jouw keuken.

Mien’s Moestuin Bieb