“Het maakt niet uit wanneer de tijdmachine word uitgevonden, als het maar een keer gebeurd. Dat is de stelling die ik niet graag bediscussieer, het kan maar gezegd zijn.”

In het najaar van 2015, op 31 oktober, zag Time Machine het licht. Dit was de dag waar de tijdmachine uit Back to the Future naartoe reist. En na diverse rondreizen staat Time Machine nu op de kunst- en cultuurmarkt in Waddinxveen. De spreekstalmeester loodst het publiek één voor één naar binnen, waar een ieder zijn eigen tijdreis beleeft. Een absurdistische beleving die de sfeer van een rondreizend circus uit de jaren ’20 van de vorige eeuw uitademt en die de bezoeker in staat stelt het heden even te vergeten.

Marin de Jong studeerde in 2006 , als Beeldend Kunstenaar, af aan de Willem de Kooning Academie te Rotterdam. Sindsdien exposeert hij zijn werk in binnen- en buitenland, in galeries, op kunstbeurzen en tijdens evenementen. Zijn focus ligt op schilderen met ei-tempera. Daarnaast maakt hij wandsculpturen en objecten. Een tentoonstelling met zijn schilderijen is in september en oktober te zien in Cultuurhuis De Kroon te Waddinxveen.

www.marindejong.com