Deelnemer Kunst- en Cultuurmarkt

De zussen Joanne en Marloes Kaashoek zijn de enthousiaste eigenaren van Loesanne’s Taarthoek. Ook al wonen ze 150 kilometer bij elkaar vandaan, de een in Waddinxveen en de ander in Staphorst, deze twee gedreven ondernemers hebben sinds april dit jaar van hun droom werkelijkheid gemaakt. De grote liefde voor bakken en het runnen van een eigen webshop is zo de perfecte combinatie van iets waar we altijd al naar uit gekeken hebben.

Door de liefde van het bakken, hebben we een breed assortiment. Waar we ons van anderen onderscheiden, is dat we authentieke en kwalitatief goede producten verkopen. Het wordt ingekocht bij goed geselecteerde Molens.
Wat de shop een extra tintje geeft, is dat er ook bakcadeautjes verkocht worden. Ook al ben jezelf geen bakfanaat, een kant & klaar bakpakket aan iemand cadeau geven is des te leuker! Zo heeft Loesanne’s Taarthoek standaard bakpakketjes in haar assortiment, maar mensen kunnen ook een eigen cadeaupakket samenstellen. Als klanten dan bij hun bestelling aangeven dat het een cadeau is, pakken wij het leuk voor hen in.

De basis bakcadeaupakketten kunnen vanzelfsprekend ook voor eigen gebruik als startpakket dienen. Denk hierbij aan het sloffen- of rondopakket, dat is helemaal van deze tijd en daar kun je volop mee variëren. Zo heb je gelijk in één keer alles bij de hand!

We bieden de bezoekers de lekkerste authenthieke bakingrediënten, originele bakvormen, leuke bakpakketten en vrolijke taartdecoratie aan.

Loesanne’s Taarthoek