Als Lions Club Waddinxveen Tsuytende komen wij graag in beweging voor de Waddinxveense samenleving. We helpen anderen vooruit door fondsen te werven en goede doelen te financieren, of door fysiek de handen uit de mouwen te steken. Daarom ondersteunen wij graag mensen en organisaties met goede ideeën; vooral wanneer die bijdragen aan het oplossen van achterstandssituaties in onze eigen regio.

Lions Club Waddinxveen Tsuytende organiseert elk jaar een aantal activiteiten om geld te genereren voor goede doelen. De projecten die gesteund worden zijn meestal lokale projecten in Waddinxveen. Daarnaast zijn veel leden actief betrokken bij immateriële hulpverlening. Naast hun dagelijkse werkzaamheden zetten Lions zich graag in voor deze projecten. Dit verrijkt het leven en geeft veel voldoening.

We ontmoeten elkaar regelmatig en werken in teams aan onze evenementen en maatschappelijke projecten. Onze bijeenkomsten zijn meestal informeel. Als er iets te vieren valt, doen we dat graag en van harte. Als Lions weten we elkaar in clubverband, maar ook privé en soms ook zakelijk te vinden voor advies of een luisterend oor. We steunen elkaar als dat nodig is. Betrokkenheid, inspiratie en motivatie zijn de pijlers waarop onze club is gebouwd.

Een jaarlijks terugkerend event is het Sportgala Waddinxveen.

Het Waddinxveense sportgala wordt jaarlijks georganiseerd door Lions Waddinxveen Tsuytende in samenwerking met de gemeente Waddinxveen. Het evenement vindt plaats in de aula van het Coenecoop college, waar vele honderden bezoekers de verkiezing van de Waddinxveense sporthelden meemaken. Het is een spannend event, waarin per categorie alle genomineerden met korte filmpjes aan het publiek worden gepresenteerd. En vervolgens reiken de winnaars van het vorig jaar en de Waddinxveense wethouder van Sport de sportprijzen uit.

Sportclubs kunnen hun beste sporters, sportploegen en vrijwilligers aanmelden om mee te dingen naar één van de jaarlijkse prijzen. Iedereen in Waddinxveen kan overigens een talentvolle sporter of sportploeg aanmelden. En dat kunnen ook sporters zijn die in Waddinxveen wonen, maar die sporten bij een club buiten Waddinxveen. Het aantal mensen dat voor een sportprijs in aanmerking komt is dus groter. En daarmee wordt de verkiezing nóg spannender. Uit alle aanmeldingen kiest de jury welke genomineerden kanshebber zijn voor een sportprijs.

Voor meer informatie, kijk eens op www.sportgalawaddinxveen.nl