Wij wonen bij Larazorg, dat is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een (verstandelijke) beperking en/of gedragsproblematiek. Maar we kunnen ook echte schatjes zijn hoor. Een aantal van ons wonen op de groep, andere weer ambulant in appartementen in de buurt. Weer anderen komen bij ons overdag mee doen met de dagbesteding.

Larazorg biedt drie verschillende soorten dagbesteding aan: op het Lara-landje verbouwen we eigen groenten en fruit, kweken we planten en zorgen we voor de kippen en konijnen. Er worden hutten gebouwd en gevist. In de Lara-fabriek zijn we bezig met houtbewerking waarbij we kratjes timmeren en houten gebruiksvoorwerpen maken, waar we creatief bezig zijn, kaarsen maken en oude meubeltjes opknappen. Deze meubeltjes verkopen we of gebruiken we zelf.

We vinden het super leuk om mooie spullen te maken voor mensen en werken graag aan opdrachten. Ook helpen we in de brouwerij de Bevlieging. Hier worden lekkere Maleier biertjes gemaakt waar wij de flesjes voor schoonmaken, de dopjes er op doen en etiketten opplakken.

We vinden een huiselijke sfeer, gezelligheid en lekker ons zelf zijn belangrijk en dat lukt goed bij Larazorg!
Meer weten? www.larazorg.nl

Zaterdag 8 september zijn wij van de partij op WadCultureel. Je kunt onze kraam vinden op de Kunst- en Cultuurmarkt op het Gouweplein. Hier verkopen wij spullen die wij verbouwen op ons landje, maken in de Lara-fabriek en bier van brouwerij de Bevlieging.