Sinds een aantal jaren ben ik actief bezig met het maken van draagbare, kleurrijke, handgemaakte sieraden, met name halskettingen en armbanden. Elke sieraad is uniek, d.w.z. , géén twee hetzelfde.
Mijn sieraden maak ik o.a. van gecoat metaaldraad met mooie kralen, andere sieraden maak ik van micro-macramé met kralen of cabochons erin verwerkt en ook sieraden die met gekleurd wire worden gemaakt. Ik sta zeer regelmatig op kunstmarkten her en der in de omgeving en vooral, heel bijzonder, op de Winterfair tijdens de bekende kaarsjesavond in de St. Janskerk in Gouda in de maand december.

Tijdens WadCultureel kan ik laten zien hoe micro-macramé sieraden tot stand komen. Dus korte demonstraties tussendoor. Tevens kan ik laten zien hoe bepaalde sieraden met ringetjes gemaakt worden.

Karen Blom (Karen ’s Creaties)
06 12384359
karen@bloms.nl