Montmartre|Burgemeester op het doek ||

Al in mijn jeugd tekende ik graag en in de loop der jaren heb ik veel cursussen en opleidingen gevolgd. In 1972 was mijn eerste expositie in Gee’71 en verleden jaar was mijn vijftigjarig kunstenaarsjubileum. Door Covid kon ik dat helaas niet vieren.

De bijgevoegde foto is een schilderij van een serie portretten die ik ter plekke maakte van personen, waaronder kinderen die in 2002 met een hoed op naar de opening van een expositie in een Boskoopse galerie kwamen.

Een aantal jaren geleden maakte ik in opdracht van de gemeente Waddinxveen, als relatiegeschenk, een afbeelding van de net gerenoveerde Nesse bij avond. Kortgeleden ontwierp ik op verzoek  van de Lionsclub Waddinxveen Tsuytende het nieuwe etiket voor de editie 2022/23 van de anderhalve liter bierfles. De netto-opbrengst was voor een goed doel. Ik heb oneindig veel exposities gehad en werk van mij hangt in diverse Europese landen tot zelfs in de USA.