Podiumoptreden

Wij zijn een stevige rock coverband met onze roots in Waddinxveen. De oefenruimte is in Waddinxveen, de oprichters zijn Waddinxveners. De afgelopen jaren hebben wij optredens gedaan in de omgeving van Waddinxveen. Wij hebben alles bij elkaar veel ervaring met het entertainen van grote groepen mensen en houden van een feestje.

Ondanks dat men het niet van Waddinxveen verwacht hebben we wel degelijk een bandcultuur. Veel bekende en minder bekende Waddinxveners spelen in bekende en minder bekende bands. Helaas denkt men bij de plaatsnaam Waddinxveen niet direct aan een bruisende bandcultuur. Die is er wel maar komt niet duidelijk naar de oppervlakte omdat we binnen ons dorp weinig mogelijkheden hebben om dit te uiten, te promoten en te faciliteren.

Wij, als Hot ’n Thirsty, willen de gelegenheid WadCultureel met twee handen stevig vastgrijpen om aan Waddinxveen te laten zien wat ons mooie dorp in huis heeft. Ondanks dat de Coronacrisis de bandcultuur heeft geprobeerd uit te wissen zijn wij overeind gebleven en brengen covers van DEEP PURPLE, AC/DC, LED ZEPPELIN, QUEEN, ELVIS PRESLEY, JOHNNY CASH, CHUCK BERRY, VAN HALEN, THE KINKS en nog heul veul meer.

Bandcultuur is als onderdeel van het Waddinxveens cultureel landschap absoluut onmisbaar!

Hot ’n Thirsty