Het GouwePalet is een vereniging van liefhebbers van tekenen en schilderen. Wij zijn gevestigd op een ruime zolderververdieping aan het Omlooppad 2a in Gouda (naast de Ridderslagschool).
Ons atelier is een uitstekende werkplek voor onze enthousiaste leden en professionele kunst-docenten. Er is prachtig licht, veel ruimte en vrijwel alle dagen geopend. Er heerst een prima onderlinge sfeer waarin gesprekken over kunst regelmatig worden gevoerd en waarbij men altijd aan iedereen advies kan vragen. Alle technieken, acrylverf, olieverf, pastelkrijt, aquarel, collages en iconen, worden beoefend, maar ook ‘social talk’ is vanzelfsprekend. Als je voor langere tijd bezig bent kun je je spullen in ons atelier laten staan.

Jaarlijks houden we tentoonstellingen, bijvoorbeeld in de Agnietenkapel, in het Huis van de Stad te Gouda of in ons eigen atelier, bijvoorbeeld tijdens de Hofstedendagen in mei. Ook schilder uitjes in de buurt of verder in het land worden spontaan georganiseerd.
Wil je de sfeer proeven of kennismaken met de mogelijkheden die wij bieden, dan moet je zeker eens binnenlopen.
Op maandag, dinsdag en woensdag (avond) is er altijd wel iemand die je kan helpen.

http://www.gouwepalet.nl/

Op zaterdag 8 september a.s. zullen wij met verschillende leden van GouwePalet acte de présence geven op Montmartre in Waddinxveen. Op het Gouweplein laten wij onze vaardigheid zien op het gebied van de schilderkunst.