Ik ben Emanuella en ik ben 15 jaar en ik zing al sinds kleins af aan. Maar omdat ik niet wist wat ik wilde worden heb ik nooit zang les gehad. Ongeveer toen ik 11 was wist ik wat ik wou worden en ging ik elke dag oefenen met zingen of zo vaak mogelijk. Het is nooit bij me opgekomen om zangles te volgen tot een jaar geleden.

Alsnog volg ik geen zangles. Tessa heeft me wel is geholpen met m’n zang. Sinds vorig jaar volg ik keyboard les in Reeuwijk op de Goudse Popschool. Ik oefen zo vaak ik kan op m’n keyboard thuis. Op school hebben ze dus elk jaar muziekavonden en sinds vorig jaar heb ik eraan meegedaan want had daarvoor heel erg last van plankenkoorts. Inmiddels is dat al wat minder maar heb er soms nog wel last van.

Vorig jaar had ik me ook ingeschreven voor de schoolmusical Anastasia en daar kreeg ik een grote rol in. Toen ik vorig jaar in de 2e klas meedeed aan de muziekavond was ik uitgekozen door cool talent om te zingen in de Goudse schouwburg. Ik heb ook gezongen op het kerstgala van alle eindexamen klassen met wat  andere en heb gezongen op de open dag van het Coenecoop. Ik schrijf ook zelf liedjes en ik heb er veel zin in om te zingen op WadCultureel!