Aan de goede kant van Gouda (vlakbij Waddinxveen!) ligt een sfeervolle workshopruimte: Eigenhandig creatieve workshops. Zoals de naam al zegt, kun je bij Eigenhandig terecht voor creatieve workshops. Ik ontvang jullie graag met koffie/thee en eigenhandig gebakken lekkers. Er is plek voor 4-8 volwassenen. Voor grotere groepen is er de mogelijkheid om uit te wijken naar een locatie in Reeuwijk.

Je kunt al een workshop boeken vanaf vier personen. Leer samen met je familieleden/kring/vriendinnen handletteren, kom met je zoon/dochter naar een ouder-kind workshop, boek een handletterfeestje, of maak een houten wegwijzer. De workshops zijn ook heel geschikt als vrijgezellenfeestje of teamuitje.

Ik wil jullie graag een ontspannen en gezellige workshop bieden, waarbij jullie ontdekken hoe leuk en zinvol het is om creatief bezig te zijn!

Verder verhuurt Eigenhandig krijtborden, welkomstborden, wegwijzers en zelfs deuren voor een bruiloft, feest of jubileum. Meer info vind je op mijn website: https://eigenhandig-workshops.nl/

Bij de kraam van Eigenhandig kun je terecht voor originele (handletter)cadeautjes. Denk aan kaarten, plantjes in blik, houten voorwerpen, mokken en andere eigenhandig gemaakte producten. Leuk voor een verjaardag, als kraamcadeau, of gewoon om jezelf te verwennen.

Tijdens een miniworkshop kun je handletteren op een onderzetter. Gebruik de voorbeeldontwerpen of maak je eigen ontwerp.

Met een eigenhandig geschreven groet,

info@eigenhandig-workshops.nl
https://eigenhandig-workshops.nl/