Deelnemer Kunst- en Cultuurmarkt

Sporten is onze passie! Onze vereniging, met meer dan 800 leden, is een sportief begrip in Waddinxveen e.o. Sinds 1921 zijn we aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) en we bieden een allround programma voor iedereen die actief wil bewegen. De grootste pijlers zijn natuurlijk Turnen, Dansen en Twirlen. Maar ook andere sporten komen aan bod.

TOOS staat officieel voor: “Ter Ontwikkeling Onzer Spieren”
Tegenwoordig is ons motto: “Tijdloos Opwindend Ontspannend Sportief”

Wij bestaan al 100 jaar. Echt waar! Opgericht in 1921 is TOOS inmiddels een bekende naam in Waddinxveen. Niet alleen vanwege de gym- en turnlessen, ook voor de Ouder- en Kindgym, diverse danslessen, twirl, aerobics en power yoga lessen kan je bij ons terecht. En nog veel meer!

Neem gerust een kijkje op de website. We hebben sinds 2004 ons eigen pand aan de Staringlaan 18. Kom na de zomer vooral een proeflesje halen op de les van jouw keuze. Voor de prijs hoef je het niet te laten: de contributie ligt tussen de 160 en 180 euro per HEEL JAAR. Dus wat let je? Nieuwsgierig? Kom langs bij onze kraam op WadCultureel voor foto’s, folders en meer informatie.

Dans- en Turnvereniging TOOS Waddinxveen