Cultuurhuys De Kroon is het bruisende, culturele hart op het Gouweplein in Waddinxveen, gezellig en dichtbij!

Van maandag t/m zaterdag kun je overdag terecht in ons Cultuurhuys Café voor een kopje koffie/thee met iets lekkers. De Kroon is dé plek om anderen te ontmoeten, een krantje te lezen, een creatieve les te volgen of een boek te halen.

Theater De Kroon biedt weer een prachtig theaterseizoen voor iedereen. Het programma 2021-2022 bevat veel aandacht voor muziek, van de intieme zondagmiddag tot de grotere (sta) concerten van solisten en bands. Ook cabaret ontbreekt niet in De Kroon, bekende en op dit moment minder bekende namen vind je terug in ons programma. Daarnaast kun je genieten van heerlijke films en hebben we de populaire pubquizzen weer op de agenda staan. Nieuwsgierig naar ons programma, kijk op: https://www.cultuurhuysdekroon.nl/

De Kroon en WadCultureel

Tijdens WadCultureel, zaterdag 11 september, staan onze vrijwilligers de gehele dag voor je klaar met een kopje koffie/thee of een drankje met wat lekkers in Cultuurhuys De Kroon.

Zaterdag 11 september zijn er tussen 10.00 en 13.00 uur meerdere vrijwilligers vanuit diverse commissies aanwezig in De Kroon om je te vertellen over en je te laten zien wat er allemaal te doen is als vrijwilliger bij De Kroon. Van tekstschrijver, ict-er/websitebeheerder, beheerder socials, technicus, gastvrouw of programmabegeleider: wij zijn op zoek naar jou!

We ontmoeten je graag in ons mooie Cultuurhuys op zaterdag 11 september.

Team Cultuurhuys De Kroon