Zaterdag 2 september 2023 –  Warnaarplantsoen Waddinxveen

Een geslaagd evenement

Het was weer een geweldige biosavond. Wat hadden we mooi weer en wat een gave film! Met ruim 400 bezoekers was het een geslaagd event. We hopen dat je er volgend jaar weer bij bent op zaterdag 2 september! Nogmaals dank aan WijkWallet Waddinxveen en de Waddinxveense ondernemers voor de financiële steun, Verhage Waddinxveen voor de heerlijke bittergarnituur in de pauze en het Winkelcentrum Gouweplein voor de voucher voor een gratis ijsje!
Op deze pagina volgen binnenkort meer foto’s. Mocht je nu op een foto staan en wil je niet op Facebook, stuur ons dan een messengerbericht en dan verwijderen we die foto. En like onze pagina om op de hoogte te blijven!

———————————————————————————————————————————————————————

Het organisatieteam van de buitenbios heeft dit jaar zelf de film gekozen die zaterdag 3 september 2022 wordt gedraaid in het Burgermeester Warnaarplantsoen. En dit is een hele gave kaskraker, die bij uitstek geschikt is voor het grote doek. Of je hem nu al gezien hebt of niet, het blijft spectaculair. De film die zij gaan vertonen is….. (tromgeroffel) No Time to Die! Zet 3 september in je agenda en tag diegene die deze film ook moet zien!

De film start vanaf 20.30 uur op een doek van 7,20 meter breed en 4 meter hoog. Je kunt zelf je eigen hapjes en drankjes meenemen en je eigen stoel. Je kan ook voor 2 euro een stoel huren op de locatie. Denk aan warme kleding en een kleedje. De filmavond is gratis toegankelijk. Bij slecht weer wordt de filmavond verplaatst. Houd de Facebookpagina in de gaten.