Houd je van muziek en bewegen? Dan is Biodanza vast iets voor jou. Het gaat niet over danspasjes en niemand let op je. Iedereen kan het!

Biodanza nodigt je uit om dans, muziek en emoties samen te laten smelten tot een innerlijke belevenis. Wie zich laat raken door de muziek ervaart dat gevoel vanzelf wordt omgevormd in beweging. Het Biodanza systeem heeft een helende en vitaliserende uitwerking met positieve effecten op je gezondheid en welzijn.

Het is een prachtige bron voor meer plezier en persoonlijke groei. En iedereen is welkom, mannen en vrouwen van alle leeftijden.

Biodanza voor gevorderden Heb je yoga, vijf ritmes of vormen van persoonlijke ontwikkeling gedaan waarbij je al gewend bent om je mee te laten voren door de flow van een workshop? Dan kun je ook instromen bij de lessen voor gevorderden. Neem gerust even contact op als je daar mee over wilt weten.

Geny Wuestman verzorgt in Gouda Biodanza lessen, workshops en dagen voor beginners en gevorderden, volwassenen, kinderen en ouderen.

Voor meer info geny@leefendans.nl