Ballet- en dansschool Bianca Danst is een jonge en groeiende school in het hart van Waddinxveen.
De school kenmerkt en onderscheid zich door zich vooral te richten op klassiek ballet. Naast balletlessen voor kleuters, kinderen, (jong-)volwassenen en ouderen, zijn er tevens de lessen peuterdanspret, dansmix en klassiek/modern.
Belangrijke ‘ingrediënten’ zijn: een fijne sfeer, aandacht voor ieder individu, techniek, houding, muzikaliteit, creativiteit, groei, inspanning en ontspanning. Kortom: danslessen met passie&plezier en kennis&kwaliteit!
Naast het lesaanbod in de vrijetijdssector kan men bij Bianca Danst tevens terecht voor diverse dansworkshops (bijv. bij peutergroepen, kinderdagverblijven en basisscholen).

De school staat o.l.v. gediplomeerd dansdocent Bianca Groenewegen van der Weiden.
‘Ik ben opgegroeid in Waddinxveen en op de basisschool riep ik al dat ik later ‘balletjuf’ wilde worden. Ik ging naar de voor- en vakopleiding van de Rotterdamse Dansacademie en in het jaar 2000 ben ik daar afgestudeerd als eerstegraads bevoegd dansdocent. Sindsdien heb ik mij volledig op het lesgeven gericht. Ik hoop in alle lessen die ik geef, mijn plezier en passie voor dans / ballet over te dragen. Dat enthousiasme is eigenlijk het uitgangspunt, omdat van daaruit een mooi proces met kleine en grote ontwikkelingen ontstaat. Want uiteindelijk is dat wat ik als docent graag wil: dat mijn leerlingen iets leren, dat je ze ziet groeien en genieten!’

Ballet en dansschool Bianca Danst
Leslocatie: Sniepweg 13J Waddinxveen
www.biancadanst.nl

Ballet- en dansschool Bianca Danst staat op de Kunst- en Cultuurmarkt met informatie over de school en het lesaanbod. Graag vertellen we daar meer over wie we zijn, wat we doen en waar we voor. In de theaterzaal van Cultuurhuys de Kroon is een optreden, gevolgd door een dansworkshop voor kids vanaf 6 jaar.