Deelnemer Kunst- en Cultuurmarkt

Ballet- en dansschool Bianca Danst is een jonge en groeiende school in het hart van Waddinxveen.
Er zijn balletlessen voor kleuters, kinderen, tieners en volwassenen. Ook zijn er de lessen peuterdanspret, kleuterdanskriebels, dansmix en klassiek/modern.

Belangrijke ‘ingrediënten’ zijn: een fijne sfeer, aandacht voor ieder individu, techniek, houding, muzikaliteit, creativiteit, groei, inspanning en ontspanning. Oftwel: danslessen met passie&plezier en kennis&kwaliteit!

Naast het lesaanbod in de vrijetijdssector kan men bij Bianca Danst ook terecht voor diverse dansworkshops en tevens is de school gespecialiseerd in Taaldans® en Rekendans® (voor kindercentra en primair onderwijs).

De school staat o.l.v. gediplomeerd dansdocent Bianca Groenewegen van der Weiden.
“Ik hoop in alle lessen die ik geef, mijn plezier en passie voor dans / ballet over te dragen. Dat enthousiasme is eigenlijk het uitgangspunt, omdat van daaruit een mooi proces met kleine en grote ontwikkelingen ontstaat. Want uiteindelijk is dat wat ik als docent graag wil: dat mijn leerlingen iets leren, dat je ze ziet groeien en genieten!”

Ballet- en dansschool Bianca Danst staat op de Kunst- en Cultuurmarkt met informatie over de school en het lesaanbod. Je herkent ons aan de vrolijke fuchsia-oranje kleuren en vlag. Naast informatie over de lessen zijn er ook allerlei leuke snuisterijen te koop. Verder zullen een aantal groepen dit jaar ook een optreden geven op het overdekte buitenpodium.

Ballet- en dansschool Bianca Danst