Deelnemer Kunst- en Cultuurmarkt

Ballet- en dansschool Bianca Danst is een jonge en groeiende school in het hart van Waddinxveen. Er zijn balletlessen voor kleuters, kinderen, tieners, (jong-)volwassenen en ouderen. Ook is er peuterdanspret, dansmix, spitzenles en klassiek/modern. Gedurende het seizoen zijn er diverse extra activiteiten, zoals (vakantie)dansdagen en (theater)optredens. Daarnaast is Bianca Danst ook actief in o.a. het primair onderwijs.

De school kenmerkt zich door de fijne sfeer in combinatie met lessen waarin aandacht voor ieder individu, techniek, creativiteit, muzikaliteit en groei centraal staan. Oftewel: danslessen met passie&plezier en kennis&kwaliteit!
En dat dus voor jong en oud 🙂

De lessen worden gegeven op Sniepweg 13J. Een zeer centrale ligging in Waddinxveen en ook nog eens goed bereikbaar. De school staat o.l.v. gediplomeerd dansdocent Bianca Groenewegen van der Weiden. Tijdens WadCultureel 2019 won Bianca met haar school de Waddinxveense Cultuurprijs.

Zie je de op de Kunst- en Cultuurmarkt de kleuren roze en oranje? Dan zie je de kraam van Ballet- en dansschool Bianca Danst! Maak hier kennis met het lesaanbod, proef de sfeer of stel je vragen. Voor kinderen is er bovendien nog een leuke (en smakelijke) activiteit bij de kraam. Graag tot dan(s)!

Ballet- en dansschool Bianca Danst