Ballet- en dansschool Bianca Danst is een jonge en groeiende school in het hart van Waddinxveen. Er zijn balletlessen voor kleuters, kinderen, tieners, (jong-)volwassenen en ouderen. Ook is er peuterdanspret, dansmix, spitzenles en klassiek/modern.
Belangrijke ‘ingrediĆ«nten’ zijn: een fijne sfeer, aandacht voor ieder individu, techniek, houding, muzikaliteit, creativiteit, en groei. Oftwel: danslessen met passie&plezier en kennis&kwaliteit!
Er zijn gedurende het seizoen diverse extra activiteiten, zoals (vakantie)dansdagen en optredens.

Naast het lesaanbod in de vrijetijdssector kan men bij Bianca Danst tevens terecht voor diverse dansworkshops (bijv. bij peutergroepen, kinderdagverblijven en basisscholen).

De school staat o.l.v. gediplomeerd dansdocent Bianca Groenewegen van der Weiden.
‘Ik ben opgegroeid in Waddinxveen en riep al op de basisschool dat ik later ‘balletjuf’ wilde worden. Die wens kwam uit! Ik volgde mijn opleiding aan de Rotterdamse Dansacademie en studeerde daar in 2000 af, als eerstegraads bevoegd dansdocent. Sindsdien heb ik mij volledig op het lesgeven gericht. Ik hoop in alle lessen die ik geef, mijn plezier en passie voor dans / ballet over te dragen. Dat enthousiasme is eigenlijk het uitgangspunt, omdat van daaruit een mooi proces met kleine en grote ontwikkelingen ontstaat. Want uiteindelijk is dat wat ik als docent graag wil: dat mijn leerlingen iets leren, dat je ze ziet groeien en genieten!’

www.biancadanst.nl
facebook.com/biancadanst
instagram.com/biancadanst

Ballet- en dansschool Bianca Danst staat op de Kunst- en Cultuurmarkt met informatie over de school en het lesaanbod. Graag vertellen we u daar meer over wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan.
Op het binnenpodium zullen een aantal groepen een optreden geven en ook is er voor kinderen vanaf 6 jaar een leuke mee-doe-les ‘dansmix’.